lunes, 9 de junio de 2008

Guarda-rails assassins

Dedicatòria per a la retirada dels guarda-rails assassins

 Pedrosa fa onejar la bandera solidària durant la volta d'honor. Foto:  JORDI COTRINA
Pedrosa fa onejar la bandera solidària durant la volta d'honor. Foto: JORDI COTRINA
EL PERIÓDICO
BARCELONA
No ho sabia, ni tan sols ho sospitava, però Dani Pedrosa, amb el seu espectacular triomf incontestable, va frustrar, diuen, la que hauria estat la celebració més espectacular del club de fans de Valentino Rossi. Ell, Pedrosa, no té ningú que li organitzi festes, ni li fa cap falta, i per aquest motiu ha tingut moltíssims problemes fins a aconseguir un grup d'amics de Sabadell que poguessin fabricar una bandera prou gran per reivindicar la desaparició dels guarda-rails assassins, que és la que va enarborar, glamurosament i espectacularment, en la seva volta d'honor.
Pedrosa, com tants altres motoristes, creu que aquestes proteccions no protegeixen, més aviat maten. Per això el dia que va aconseguir una de les seves victòries més sonades, el tricampió català la va dedicar als morts a la carretera. A la seva manera, en silenci, però no hi va haver més exposició que aquesta: ¡fora els guarda-rails! El cert és que Pedrosa, que es va mostrar "sorprès" perquè va córrer molt durant les primeres voltes ("He rodat més ràpid que en els entrenaments"), va arriscar molt, massa potser, al canviar totalment el balanç de la seva Honda després d'acabar insatisfet l'entrenament previ del matí, on Rossi va aconseguir el millor crono.
"Ens l'hem jugat, però així són les carreres a vegades, te l'has de jugar i ens ha sortit bé", va dir el pupil d'Alberto Puig.

No hay comentarios: